Tájékoztatás!

Tisztelt Szülő!

Ezúton tájékoztatom a kialakult koronavírus helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról.
A Szombathelyi Tankerületi Központ kérése alapján minden iskolai program, ünnepség, tábor, erdei iskola, társadalmi munka, stb. meghatározatlan ideig elmarad ill. későbbi időpontra csúszik, a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében. A március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos iskolai szintű megemlékezés is elmarad, helyette osztálykeretben kerül sor a rádiós műsor meghallgatására.

A Lázár Ervin Program (továbbiakban: Program) keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.
Továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítésre és takarítás rendszeres elvégeztetésére. Kézmosószer és kézfertőtlenítő szer minden mosdóban folyamatosan biztosított, illetve a közösségi terekben is elhelyezünk kézfertőtlenítő szert. A szakszerű kézmosás technikáját bemutatjuk, ellenőrizzük. Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük, éppen ezért folyamatos és nagyfokú odafigyelést várok el pedagógustól és tanulótól. Felhívom a figyelmüket arra, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érheti el.

Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. A korábban már megküldött levelekben foglaltakat kiegészítve kérem, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Segítő együttműködését ezúton is köszönöm.

Üdvözlettel:
Beke Eszter intézményvezető

Copyright © 2020. Powered by WordPress & Romangie Theme.