A 2016-os év januárja is kiemelkedő sakksikereket hozott.

A 10. alkalommal Sárváron megrendezett Markó Miklós sakk emlékversenyen alsósaink nagyszerűen szerepeltek.

sakk2Szigeti Réka a sárvári Markó Miklós emlékversenyen

Velladics Zoli 1. b osztályos tanulónk az 1-2. osztályos fiúk versenyét megnyerte! Élete harmadik sakkversenyén szerepelt ilyen fantasztikusan! Zoli, büszkék vagyunk rád! Szigeti Réka az 1-2. osztályos lányok között a második helyet szerezte meg. Réka, csak így tovább! Farkas Boglárka a 3-4. osztályosok között indult, és a második helyet szerezte meg, az első helyezettel azonos pontszámmal. Nagyszerű eredmény ez is!

sakk3

Az érmesek a sárvári Markó Miklós emlékversenyen: Szigeti Réka, Farkas Boglárka és Velladics Zoltán.

Január 23-án befejeződtek a háromfordulós Colorato kupa küzdelmei.

A csapatversenyben összesítésben a harmadik helyen végeztünk, pedig több „újoncunk” is most tanulja a versenyzés titkait. Szuperek vagytok! Peresznyák Péternek köszönjük „soha nem lankadó lelkesedését és kitartó munkáját”, ahogy Farkasné Jánosi Ágota, a szülői háttér alappillére fogalmazott. Ági, neked is köszönjük a hétvégéket, utazásokat, a finom szendvicseket, teákat.

sakk1

A Colorato kupa 3. helyezett csapata: Tasnádi Barnabás, Kovács Barnabás, Farkas Balázs, Bencsics Márton, Farkas Boglárka, Nagy Bianka, Velladics Zoltán, Magyar Gábor, Szigeti Réka.

 

Egyéniben a 3-4. osztályos lányok versenyét Farkas Boglárka nyerte. Jó felkészülés volt ez az országos diákolimpia selejtezőire. Bogi, számítunk rád!! A kicsik is nagyon ügyesek voltak: Velladics Zoli a 4. lett, a harmadik helyezettel azonos pontszámmal, Szigeti Réka a 3. helyen végzett korcsoportjában. Réka és Zoli! Nagyszerűen kezdődött sakkos pályafutásotok, remélem, kitartással és gyakorlással még rengeteg szép eredményt értek el. Találjatok sok örömet ebben a csodás sportban!

A diákolimpiai selejtezőkhöz sok sikert és remek partikat kívánunk. Szurkolunk nektek!

Bercsényis pedagógusok

Copyright © 2019. Powered by WordPress & Romangie Theme.