Újabb sakk sikerek

Szimultán Kupa Csorna

Április közepén Csornán rendezték a Szimultán kupát, ahol Velladics Zoltán, iskolánk 2. B osztályos tanulója nagyszerű versenyzéssel a 9 éves fiúknál 2. helyet szerzett 9 fordulóból 6 ponttal. Gratulálunk a szép sikerhez!

Velladics Zoltán Csorna

 

Magyar korcsoportos rapid bajnokság Hajdúböszörmény A Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskolából Farkas Boglárka 5. a és Szigeti Réka 2. a osztályos tanulók vettek részt a május elején Hajdúböszörményen megrendezett rangos országos versenyen. Farkas Boglárka 9 fordulóból 4 pontot szerzett egy rangos élőpontszámokkal teletűzdelt mezőnyben, ahol sokan már világversenyeken is szerepeltek. Szigeti Réka 9 partiból 4,5 ponttal 13. helyen végzett a 23 fős mezőnyben, ahol szintén több élőpontszámos versenyző is szerepelt. A lányok a Haladás színeiben egy csapatversenyen is kiválóan teljesítettek. Gratulálunk!

Farkas Boglárka - Szigeti Réka

 

Országos egyéni amatőr diákolimpia Miskolc

A Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskolából 2 leány versenyző vett részt az idei országos diákolimpián, ahol a megyei bajnokokkal mérték össze erejüket. Farkas Boglárka a III. korcsoportban 22 versenyzőből 9 fordulóból 5.5 ponttal 6. helyen végzett.

Szigeti Réka a I. korcsoportban 24 játékosból 5 ponttal a 9. helyen zárta a versenyt. Mindkét versenyző közel volt a dobogós helyekhez, gratulálunk a kiváló országos eredményhez, és köszönjük Peresznyák Péter sakkoktatónak az eredményes felkészítést!

 

Ság hegy Kupa Celldömöl

10. alkalommal rendezték meg a Ság hegy Kupát Celldömölkön, amelyen Szigeti Réka tehetséges tanulónk 1. helyen végzett. Gratulálunk a kiváló eredményhez!

Szigeti Réka