Véget ért a tanév

Tanévzáró ünnepéllyel zárult június 20-án iskolánkban a 2013/2014-es tanév.

DSC_0101

A Himnusz után a búcsúzó 8. évfolyamosok nevében Teket Ádám 8.b osztályos tanuló köszönt el az iskolától, majd verset mondott Takács Tibor a 8.a osztályból.
Ezt követőek a nyolcadikosok az iskola zászlóját, mintegy stafétát átadták a 7. évfolyam diákjainak. Majd Fokiné Rácz Ilona igazgatónő köszöntötte a megjelenteket és ismertette a tanév legfontosabb statisztikai adatait. Ezután az iskola hírnevének öregbítését sokat tevő tanárok és diákok kapták meg a Bercsényi Emlékplakettet. A diákok közül idén Teket Ádámot a 8. b osztályból díjazta a Bizottság.

DSC_0217

A tanárok közül Antal Andrea és Geider Péter vehette át a kitüntetést.

kitüntetettek

Az iskolai sakkélet fellendítésért, és az országos sakkolimpián elért V. helyezésért Peresznyák Péter munkáját is Bercsényi Plakettel ismerték el.
Az igazgatónő köszöntötte még Nagy Gabriella tanárnőt, aki az idei pedagógusnapon kapta meg Szombathely Megyei Jogú Város által alapított Pedagógus kitüntetés II. fokozatát,

DSC_0290

továbbá Kristófné Almási Máriát, aki a Pedagógusok Szakszervezete által adományozott Eövös József Emlékérem ezüst fokozatával tüntettek ki.

DSC_0299

Takács Gyuláné tanítónőt több, mint 40 év tanítás után nyugdíjba vonul, így ebből az alkalomból köszönte meg munkáját az igazgatónő.

DSC_0320
Kiemelkedő versenyeredményeikért kitüntető oklevelet vehettek át az Iskola Büszkeségei. Majd a Lorigo TSE vidám nyári tánca következett.

DSC_0503
Végül a 8-as osztályfőnökök elvágták a diákok karjára kötött lufi madzagját, mintegy útjukra bocsájtva őket a középiskolába.
DSC_0569