VI. Bercsényi & H-Multimédia Regionális Informatika Verseny iskolánkban

 

úl-szponzori-logó DSCN7417…..

Hagyományos számítástechnika versenyünket rendeztük meg 2012. április 19-én csütörtökön a délutáni órákban. 15 csapat mérte össze tudását. Rendhagyó csapatversenyünkön minden évben 2 fős csapatok küzdenek az értékes jutalmakért. A WORD, EXCEL és POWERPOINT gyakorlati feladatokat párban készítették el, a 34 kérdéses elméleti tesztet viszont önállóan oldották meg. Végül a pontszámaik összeadódtak.

…..

DSCN7438

Idén a legjobbaknak járó fődíjat a zsűri elnöke Keringer Zsolt a Neumann János Általános Iskola csapatának nyújthatta át. Gratulálunk Nekik és a többi résztvevőnek is!

…..

DSCN7464…..

A verseny végeredménye:

Csak az első 10 csapat eredményét hoztuk nyilvánosságra, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően. Nem akartuk, hogy a hátrébb végző csapatoki képviselői rossz emlékkel fejezzék be a  versenyt. Minden résztvevő kapott ajándékot, senki sem ment haza üres kézzel.

vegeredmeny

Versenyen kívül elindítottuk iskolánk csapatát is. Kíváncsiak voltunk arra, hogy mit ér az iskolánkban évek óta zajló emelt szintű informatika oktatás. Nagy örömünkre a Bauer Márton (8.a) és Horváth Bence (8.a) alkotta csapatunk az éles versenyben is kiválóan szerepelt volna. Ezért ők is értékes jutalomban részesültek. Gratulálunk Nekik!

…..DSCN7445

 

…..A vetélkedővel párhuzamosan embléma tervező külön versenyt is hirdettünk a csapatoknak. Arra kértük őket, hogy az olimpiai mozgalom új logóját tervezzék meg.

Íme a legjobbnak értékelt munkák:

1. helyezett:   Hatos Kálmán és Varga Gergő (Paragvári)

…..Hatos-Kálmán-Varga-Gergő-_Paragvari

 

2. helyezett:   Molnár Júlia és Zátonyi Kata (Vép)

 

Molnár-Júlia-Zátonyi-Kata-Vép

…..

3. helyezett:  Pozsonyi Judit és Dembrovszky Réka (Reguly)

…..

Dembvorszky-Réka-és-Pozsonyi-Judit-Reguly

Szponzorainknak köszönjük a nagyvonalú támogatást!

úl-szponzori-logó

…..